Näin uutislähetyksissä mokailtiin – näinkin nolosti voi käydä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suorissa uutislähetyksissä voi sattua ja tapahtua mitä tahansa. Verkossa on julkaistu muun muassa lukuisia videoita hulvattomista uutismokista, jotka on koottu yhteen. Yleensä uutismokien tähtiä ovat itse uutisankkurit.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu hauska videokooste, jossa nähdään vuoden 2013 tammikuussa ikuistettuja uutismokia. Nettivideolla nähdään muun muassa, kuinka eräs lilaan kravattiin sonnustautunut miesjuontaja ehostaa itseään kameroiden edessä. Uutisankkuri ei näytä tietävän olevan suorassa lähetyksessä.

Videolla eräs miespuolinen säätiedottaja puolestaan muuttuu lähetyksen aikana mystisesti smurffiksi. Säämies repeää nauruun, kun hän huomaa ihonsa yllättävän värimuutoksen. Eräs toinen 19 Action News -kanavan säätiedottaja ei pysty hoitamaan työtään kunnolla naurukohtauksen takia.