Poliisi pelasti peuran jäistä – ihastuttavat kuvat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina otsikoissa on ollut varsinkin tapauksia, joissa poliisit valinneet lavean tien ja rikkoneet monin tavoin lakia jopa rankimmalla mahdollisella tavalla. Nyt vuorossa on kuitenkin myös hyviä uutisia poliisien toiminnasta. Yhdysvalloissa kaksi poliisia pelasti nimittäin peuran.

New Yorkin osavaltion Suffolkissa poliisit Robert Femia ja Peter Bogachunas huomasivat, että jäisen lammen keskellä oli jäihin pudonnut nuori peuranvasa. Viranomaiset päättivät yrittää sen pelastamista, sillä ilman apua pienokaisen voimat olisivat ehtyneet ja se olisi varmuudella hukkunut. Nyt tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu, sillä peura onnistuttiin pelastamaan jäistä, The New York Post raportoi.

Pelastajat käärivät henkensä säilyttäneen peuran vilttiin. Pelastamisen jälkeen koitti vielä ihastuttava hetki, kun pienokaisen perheenjäsenet saapuivat paikalle ja ryhtyivät nuolemaan kylmissään olevaa vasaa. Poliiseilla ei ollut pienokaiselle juuri tarjottavaa, joten he syöttivät sille ensi hätään popcornia. Poliisilaitos julkaisi kuvia tapauksesta poliisilaitoksen verkkosivuilla.