Marilyn Manson tajuttomaksi kesken keikan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Hugh Warner, tunnetaan industrial rock -tyylistä musiikkia soittavan Marilyn Manson -yhtyeen johtohahmona. Yhtye kiersi taannoin Eurooppaa yhdessä toisen amerikkalaisen shokkirokkarin, Rob Zombien, kanssa.

44-vuotias muusikko on nyt järkyttänyt faninsa tavalla, johon hän tuskin itsekään oli osannut varautua. Marilyn Manson meni nimittäin tajuttomaksi kesken Kanadan Saskatoonissa.

Yhtye jatkoi soittamistaan, mutta lavahenkilökunnan rynnättyä paikalle auttamaan laulajaa kävi selväksi, ettei kohtaus kuulunut esitykseen. TMZ-verkkosivuston mukaan paikallaolijat kertoivat rokkarin myös oksentaneen lavalla.

Marilyn Manson –yhtye toimi suosionsa alkuvaiheessa nimellä Marilyn Manson & The Spooky Kids. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa albumia. Sen jäseninä toimivat Marilyn Manson, Kenny ”Ginger Fish” Wilson, Jeordie ”Twiggy Ramirez” White, Chris Vrenna ja Andy Gerold. Yhtye tunnetaan esimerkiksi kristinuskoa ja Yhdysvaltoja kovalla kädellä kritisoivista sanoituksista ja esiintymisestä.