Brandi Glanville on tulikuuma puumanainen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta tuttu blondi Brandi Glanville kertoi äskettäin kostaneensa ex-miehelleen Eddie Cibrianille eron kynnyksellä varsin mielikuvituksellisesti. Neito kertoi ottaneensa miehen luottokortin ja maksaneensa sillä itselleen vaginan kiristysleikkauksen.

Nyt 40-vuotias puumanainen on ikuistettu Los Angelesissa kadulla, kun Brandi oli lähdössä kotiin Pilates-jumppatunnilta. Nuorekas realitytähti oli verhonnut muotonsa minishortseihin ja pinkkiin paitaan, jonka avonainen kaula-aukko ei hänen rintojaan peitellyt. Glanville kuulunee nuorekkaimpien nelikymppisten julkkiskaunotarten joukkoon.

Hiustenlähtöä estävä lääke teki Glanvillen mukaan hänen eksänsä impotentiksi, ja nainen pakottikin miehen valitsemaan hänen ja lääkkeen välillä. Eddie Cibrianin valinta tuli sittemmin tutuksi kaikille mediakohun myötä. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi taannoin otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.