Angelyne on kuin elävä sarjakuvahahmo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime vuosikymmenen aikana ihmiskuntaan on ilmestynyt uusi ihmistyyppi, jonka edustajat ovat joidenkin mielestä pissiksiä. Viime aikoina heidän esikuvansa Angelyne on osoittanut olevansa edelleen maineensa veroinen poseeraamalla uskomattomissa asuissa.

1980-luvulla miljoonien miesten seksisymboliksi noussut Angelyne on nyt ikuistettu Beverly Hillsissä, jonne hän saapui vaaleanpunaisella urheiluautollaan. Neitokainen kiinnitti katseet räväkällä pukeutumisellaan.

54-vuotias Angelyne on tehnyt näkyvää uraa Hollywoodissa, mutta kansainvälinen läpimurto on jäänyt kuitenkin tekemättä. Hän tuli aikoinaan tunnetuksi mainostettuaan itseään suurikokoisilla mainoksilla Hollywoodissa. Angelyne on tähdittänyt omana itsenään useita realitysarjoja ja saanut myös muutamia pieniä näyttelijärooleja.