Julianne Hough punaisella matolla 39 asteen kuumeessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-kaunotar Julianne Hough paljasti äskettäin joutuneensa lapsena hyväksikäytetyksi henkisesti ja fyysisesti. Hän kertoi joutuneensa kymmenvuotiaana seksuaalisen ahdistelijan armoille.

24-vuotias näyttelijätär on kasvattanut vahvan luonteen tapauksen ansiosta. Julianne ei antanut myöskään fyysisen sairauden estää häntä menemästä Safe Haven -elokuvan ensi-iltaan tässä kuussa. Neitokainen kertoi Us Weekly -lehdelle, että hän näyttäytyi punaisella matolla kuumeessa.

– Minulla oli 39 asteen kuume. Se oli aika rankkaa, mutta voin jo hyvin. Olen taistelija! Kertoi Julianne Hough haastattelussa.

Hough ihmetteli lisäksi lehdelle terveydentilaansa. Hän kertoi nimittäin olleensa neljä kertaa kipeänä lyhyen ajan sisällä. Julianne onkin sairastellut marraskuusta lähtien tiuhaan tahtiin.

Yhdysvaltojen Utahissa varttunut Julianne Hough on voittanut kaksi kertaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kantrilaulajanakin vaikuttanut neitokainen julkaisi vuonna 2007 debyyttikappaleensa Will You Dance With Me. Sittemmin hän on julkaissut muun muassa Is That So Wrong -kappaleen. Hough teki ensimmäisen elokuvaroolinsa Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa 11-vuotiaana. Taannoin hänet nähtiin naispääosassa elokuvassa Rock of Ages.