UFO tallentui videolle Australiassa? Katso video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnistamattomista lentävistä esineistä, eli ufoista, on kuvattu lähihistorian aikana runsaasti video- ja valokuvamateriaalia. Osa materiaalista on epäselvää tai selkeästi tekaistua. Mukaan mahtuu kuitenkin myös vakuuttavampia taltiointeja lentävistä esineistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Australian Melbournessa on nyt tehty havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä. Havainnoista kuvattin videomateriaalia, joka on päätynyt Youtube-palveluun. Videosta ilmenee, kuinka kolme valopistettä näyttää leijailevan kaupungin taivaalla.

Video on kerännyt Youtube-sivustolla kommentteja, joiden kirjoittavat väittävät tehneensä samankaltaisia havaintoja oudoista valoista. OnlyMelbourne.com -verkkosivuston mukaan he saavat viikoittain ilmoituksia uusista ufohavainnoista.