Vanki salakuljetti puhelinta takapuolessa – pärähti yhtäkkiä soimaan!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vangit jäävät toisinaan kiinni yrittäessään salakuljettaa esineitä muurien sisäpuolelle mitä erikoisemmilla tavoilla. Esimerkiksi Brasiliassa otettiin taannoin kiinni kissa, jonka avulla vankilaan yritettiin kuljettaa pakoon tarkoitettuja esineitä.

Kännykkää vankilaan salakuljettanut mies on nyt jäänyt kiinni varsin nololla tavalla. Srilankalaisen Welikadan vankilan 58-vuotias asukas oli piilottanut kännykän ja hands free -kuulokkeet peräsuoleensa. Hän olisi saattanut onnistua, mikäli puhelin ei olisi alkanut yhtäkkiä soimaan.

– Vartijat tiesivät heti, että hänellä on puhelin väärässä päässään, vankilan työntekijä kuvaili AFP-uutistoimistolle.

Viime marraskuussa 27 ihmistä kuoli samaisessa vankilassa tapahtuneessa mellakassa, joka syttyi vartijoiden etsiessä niin ikään piilotettuja puhelimia. Matkapuhelimet ovat kiellettyjä suurimmassa osassa vankiloita. Tämä ei tietenkään estä vankeja yrittämästä kuljettaa niitä muurien sisäpuolelle.