Mies soittaa bikinipeppuja – näinkin saa aikaan rytmikkään session

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lyömäsoittimia käyttämällä saa usein kiinnostavan rytmin musiikkikappaleisiin. Suomessakin löytyy esimerkiksi kokoonpanoja, jotka musisoivat afrikkalaisilla Djembe-rummuilla.

Rumpujen sijaan ammattilainen saa ääntä lähtemään lähes mistä tahansa. Nyt eräällä verkkovideolla nähdään perkussionisti Jorge Perez, joka rummuttaa musiikkikappaleen melodiaan rytmiä naisten stringipeitteisien peppujen avulla.

Neitokaiset eivät vaikuta kärsivän lyömäsoittajan taputuksista. Mies käyttää takamuksia aivan rumpujen tavoin ja taikoo niillä tahdin latinohenkiseen kappaleeseen. Videon loppua kohden huomaa, miten takamukset alkavat punoittaa iskujen voimasta. Perez rasvaakin pyllyt session jälkeen.