Mallory Hytes Hagan esitteli bikinikuntonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauneuskilpailujen kuningattarilla on usein hyvät mahdollisuudet lähteä luomaan uraa esimerkiksi mallina tai juontajana. Näin tapahtuu erityisesti Yhdysvalloissa, jossa missi-instituutio on vielä arvossaan.

Nyt tuorein Miss Amerikka -voittaja Mallory Hytes Hagan on ikuistettu uusiin paparazzikuviin. Otoksissa 24-vuotias neitokainen nähdään punaisissa bikineissä uima-altaalla. Kyseessä on blondin kaunottaren Havajin loma, josta hän näyttikin kuvien perusteella ottavan kaiken irti.

Aiemmin Mallory kruunattiin Miss New Yorkiksi, Miss New York Cityksi, Miss Manhattaniksi ja Miss Brooklyniksi. Vaaleaverikkö on alunperin kotoisin Alabamasta. Miss Amerikkana Mallory Hytes Hagan on kertonut haluavansa toimia lasten seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan.