Alessandra Ambrosio riisui ystävänpäiväkuvaansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Alessandra Ambrosio on mallimaailman tunnetuimpiin lukeutuva kaunotar. Brasilialaisneito poseeraa jatkuvasti muun muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Nyt supermalli julkaisi Instagram-blogissaan seksikkään kuvan ystävänpäivän kunniaksi.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Otoksessa Alessandra poseeraa kameralle yläosattomissa. Hänellä on vartalonsa peittona pelkästään vaaleanpunaisen alushousut, joiden takamuksessa lukee osuvasti ”hottie”.

– Kuka on valmis ystävänpäivään? Kirjoitti Alessandra Ambrosio kuvan oheen.

31-vuotias Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.