Brandi Glanville valjasti povensa markkinointiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjassa seurataan kauniiden kotirouvien elämää. Eräs huomiota herättänyt blondi kyseisessä ohjelmassa on näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin ex-vaimo, Brandi Glanville.

40-vuotias Brandi on nyt julkaissut debyyttikirjansa, jonka nimi on Drinking and Tweeting: And Other Brandi Blunders. Teoksessä tähti valottaa elämänsä mielenkiintoisia käänteitä. Neitokainen nähtiinkin muistelmakirjan lanseeraustilaisuudessa Hollywoodissa varsin antavassa mekossa, joka toi hänen muotonsa huomion keskiöön.

Brandi Glanville tunnetaan avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi taannoin otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.