Miesten päiväuni: Valtava joukko Victorian enkeleitä juhli yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin alusvaatemerkki Victoria’s Secret tunnetaan nykyisin tuotteidensa sijaan pääasiassa maailman suosituimpiin lukeutuvien mallikaunottariensa merkeissä. Nyt koko joukko Victorian enkeleitä on ollut juhlimassa yhdessä.

Kyseessä oli New Yorkissa järjestetty tapahtuma, jossa juhlittiin niinkin poikkeuksellisesta asiaa kuin Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvan julkistamista. Crimsom-klubilla järjestettyjen juhlien ykköstähti oli tietenkin lehden kannessa poseeraava Kate Upton.

Kansikuvatytön lisäksi paikalla olivat muun muassa Irina Shayk, Jessica Gomes, Julie Henderson, Natasha Bernard, Jessica Perez, Cintia Dicker, Chrissy Teigen, Genevieve Morton, Hannah Davis, Adaora ja Alyssa Miller.