Andressa Urachin lenkkiasu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa viime vuonna järjestetyssä Miss Peppu -missikilpailussa kolmanneksi sijoittunut muodokas Andressa Urach on noussut kisamenestyksen myötä seuratuksi julkkistähdeksi erityisesti kotimaassaan, mutta myös muualla maailmassa.

Viime viikolla Andressa Urach kuvattiin keikistelemässä rannalla Miamissa, ja nyt neitokainen on suunnannut aurinkoisen päivän kunniaksi lenkille. Hänen lenkkiasunsa oli kuitenkin hieman tavallisesta poikkeava, eikä se ainakaan pyrkinyt peittelemään peppumissin muotoja.

Miss Peppu -kilpailussa kaikissa Brasilian 27 osavaltiossa valittiin ensin paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Kolmanneksi peppukisassa sijoittui Andressa Urach, joka nousi sittemmin otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet nimittäin ikuistettiin suutelemassa toiseksi missikisassa sijoittuneen Camila Vernaglian kanssa. Naiset nautiskelivat toistensa seurassa veneellä intiimeissä tunnelmissa. Andressa Urach on sittemmin nähty myös useiden lehtien kansikuvissa.