Adrianne Curry ei häpeillyt paljasta pintaa – poseerasi yläosattomissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -televisiokilpailun vuoden 2003 voittaja Adrianne Curry ei ujostele sosiaalisessa mediassa. Viime vuosina hän ei ole suuremmin ollut julkisuudessa, mutta Twitter-blogiaan neito päivittää varsin usein.

30-vuotias mallikaunotar on nyt julkaissut kyseisellä sivustolla rohkeita kuvia, joissa hän poseeraa esimerkiksi yläosattomissa käsillään rintamustaan peitellen. Toisessa otoksessa Adrianne nähdään seksikkäässä alusasussa.

Kuva: Adrianne Curry, Twitter
Kuva: Adrianne Curry, Twitter
Kuva: Adrianne Curry, Twitter
Kuva: Adrianne Curry, Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.