Kahvilaketjun tarjoilijat strippasivat asiakkaille – poliisi pidätti prostituutiosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen kahvilaketjun työtenkijöillä oli hieman erikoinen keino saada asiakkaat hakemaan virvokkeensa juuri heiltä. Ajokaistalta asiakkaille kahvia myyvien Grab-N-Go -kuppiloiden naismyyjät nimittäin tarjosivat lisämaksusta lisävirvoketta vilauttamalla asiakkaille rintojaan.

Toiminnalle on kuitenkin tullut loppu. Washingtonin osavaltiossa sijaitsevan Everettin poliisit saivat vihiä baristojen tarjoamasta erikoisesta lisäpalvelusta. Viranomaiset paljastivat tapaukset peitetoiminnan avulla, salakuvaamalla strippaavia työntekijöitä.

– Tutkimuksissamme paljastui julkista vilauttelua, joka on lainvastaista. Videovalvonta paljasti, että toisinaan kahvin tai juomien sijaan maksua vastaan tarjoiltiin strippausesityksiä, paikallisen poliisin komisario James Duffy kertoo.

Kolme kahvilan tarjoilijaa on saanut syytteet prostituutiosta. Riisumisesta epäiltyjä oli enemmänkin, mutta osassa tapauksista syytteet hylättiin. Kahvilaketjun omistajia ei ole toistaiseksi pidätetty. Grab-N-Go mainostaa baristojensa tarjoilevan kahvin varsin vähäisissä vaatteissa, esimerkiksi pelkkiin bikineihin pukeutuneina. Varsinaista strippausta ei kuitenkaan mainosteta, vaan sana on levinnyt asiakkaille suusta suuhun -muodossa.