Nina Agdal loisti bikineissä kilpaa auringonlaskun kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal on parhaillaan kovassa nosteessa malliurallaan. Useiden brändien mainoskasvona viime kuukausina komeillut neitokainen on nykyisin usein myös paparazzien tähtäimissä.

Tällä kertaa Nina Agdal kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän keikisteli bikinikuvausten merkeissä. Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kaunotar näytti upealta auringonlaskun valossa ja pinkeissä bikineissä.

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.