Työntekijät eivät saavuttaneet tavoitteita – pomo pakotti lenkille puolialastomana

Ohhoh! · Stara.fi

Asianmukainen työmotivaatio tuntuu nykyisin puuttuvan erityisesti monilta nuoremman kansanosan edustajalta, kun työttömänä kotona makaaminen maistuu usein paremmalta kuin oman elannon hankkiminen työllä. Nyt kiinalainen johtaja on näyttänyt mallia motivointiin.

Chengdun kaupungissa sijaitsevan elintarvikealan yrityksen kymmenen myyjää eivät saavuttaneet tilikaudella heille asetettuja myyntitavoitteita, joten esimies päätti antaa heille hieman lisäpotkua seuraavalle kaudelle.

Ryhmän miehet joutuivat riisumaan itsensä shortseille, mutta naiset saivat pitää hieman enemmän vaatetta ylläään. Tämän jälkeen esimies määräsi koko joukon kymmenen kilometrin juoksulenkille ulos talviseen keliin, jossa lämpötila oli noin kymmenen astetta plussan puolella.

Naiset saivat keskeyttää lenkin jo sen puolivälissä, mutta miesten tuli juosta koko matka. Esimies puolestaan johti joukkoa istumalla mukavasti lämpöisen autonsa ratissa. Asiasta kertoneen Chengdu Business Daily -lehden mukaan tavoitteista ja sanktioista oli aiemmin sovittu yhdessä henkilöstön kanssa.