Miesten pitsialushousut paljastavat kaiken – panisitko nämä jalkaasi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten jalassa on nähty pitsialushousuja kautta aikojen, mutta miehille sellaisia on ollut varsin vaikea kuvitella. Tasa-arvon aikakaudella miehetkin tarvitsevat tietenkin niin halutessaan jalkaansa aidot pitsialushousut, joten nyt toiveisiin on vastattu.

Kuva: Boutique Anelma
Kuva: Boutique Anelma

Suomalainen Boutique Anelma myy nimittäin parhaillaan verkossa Svenjoymentin valmistamia miehille tarkoitettuja pitsialushousuja, joita ei esitellä verkkokaupan huumoriosastolla. Myynnissä on toki runsaasti muitakin paljastavia miesten alushousuja, mutta toistaiseksi Pitsi Unelma -nimellä myyty tuote on saanut kovasti huomiota osakseen ainakin sosiaalisessa mediassa.

Kuva: Boutique Anelma
Kuva: Boutique Anelma