Ilman pystiä jääneille Oscar-ehdokkaille huikea lahjakasa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka sunnuntaina juhlitussa Oscar-gaalassa ilman pystiä jääneet ehdokkaat saavat eräänlaiseksi lohdutuspalkinnoksi erittäin arvokkaan tuotepaketin, joka sisältää yhteensä peräti 45.000 dollarin arvosta monenlaisia tuotteita ja jopa ökylomia.

Lohdutukseksi ehdokkaat saavat muun muassa ilmaiset matkat Australiaan, Havaijille ja Meksikoon sekä ruokailutarvikkeita, kondomeita, alkoholia ja kunto-ohjausta. Nyt Oscar-lahjoista vastaava yritys Distinctive Assets on julkaissut lisätietoja. Pakettiin kuuluu esimerkiksi 9.000 euron luksusloma Australian Suurella Valliriutalla, erilaisia kodin tarvikkeita ja paljon muuta.

Vuoteen 2007 saakka Oscar-organisaatio vastasi lahjoista, mutta verottaja katsoi ne silloin palkkatuloksi. Viime vuosina lahjoista on vastannut Distinctive Assets -yritys. Yritys toimittaa lahjat Oscar-häviäjille suoraan kotiovelle. Tänä vuonna paketin arvo on selvässä laskussa, sillä viime vuonna lahjojen arvo oli 62.000 dollaria.