Ashley Benson rikkoi iPhonensa – ruudun taustakuva paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten amerikkalaisten leffatähtien joukko on kasvanut uudella nimellä, kun Ashley Benson nähdään parhaillaan valkokankaalla Spring Breakers -teinielokuvan tähtenä. Leffan kuvausten aikana hänet noteerattiin laajasti, ja odotukset nuoren tähden kyvyistä ovat korkealla.

Eilen Ashley Benson vieraili kynsisalongissa, jossa paparazzi ikuisti myös hänen iPhone-puhelimensa. Miljoonien muiden tavoin Applen puhelimen suunnitteluvirhe on koitunut myös nuoren tähden kohtaloksi, sillä hänen puhelimensa näyttö oli pirstaleina. Samalla kuitenkin paljastui kameralle myös se, että Ashleyllä on oma kuvansa kännykän näytöllä.

22-vuotias Ashley Benson on malli-näyttelijä, joka tuli aikoinaan tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjan nuorena tähtenä. Hän teki läpimurtonsa sarjassa Abigail Deverauxin roolillaan. Nykyisin Ashley näyttelee Pretty Little Liars -televisiosarjassa Hanna Marin -roolihahmo. Vuonna 2012 Benson tulee tunnetuksi erityisesti myös Spring Breakers -elokuvan tähtenä. Elokuvassa nähdään Bensonin lisäksi Vanessa Hudgens, Selena Gomez ja Rachel Korine.