Hautajaisista tuplatragedia – mies menehtyi matkalla vaimon hautajaisiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia mitä oudommista välikohtauksista, joita ihmisten hautajaisissa on tapahtunut. Nyt New Yorkissa vietettiin kaksinkertaisia hautajaisia, kun vainaja ei ollutkaan tilaisuudessa ainoa henkensä menettänyt.

94-vuotiaan Norman Hendricksonin vaimo Gwen kuoli helmikuun alussa kärsittyään vuosikausia Parkinsonin taudista. Norman oli limusiinissa matkalla vaimonsa ruumiinvalvojaisiin, kun hän yhtäkkiä lakkasi hengittämästä. Mies todettiin pian kuolleeksi.

Hautaustoimiston henkilökunta asetti Normanin ruumisarkkuun hänen vaimonsa tuhkat sisältäneen astian viereen. Pariskunnan tytär Merrilyne teki paikalle saapuneita läheisiä varten uuden kyltin, jossa näille informoitiin tilaisuuden muuttuneen tuplahautajaisiksi.

Norma-tytär kertoi Reuters-uutistoimistolle pariskunnan tulleen haudatuksi heidän vuonna 2008 edesmenneen poikansa viereen. Hautausurakoitsija ja perheen läheinen ystävä Elizabeth Nichols-Ross kertoi Normanin ja Gwenin olleen eläessään erittäin huumorintajuisia. Hänen mukaansa pariskunta olisi nauttinut tilanteeseen liittyvästä ironiasta.