Arnold Schwarzeneggerilla upea blondiseuralainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aviottoman poikansa takia viime aikoina otsikoihin noussut amerikkalainen toimintatähti Arnold Schwarzenegger vietti keskiviikkona ravintolailtaa kuuman mysteeriblondin seurassa. Nauravainen kaksikko nautiskeli illallista trendikkäässä Babalu-ravintolassa Los Angelesin Santa Monicassa.

Iso-Arskan kanssa ilmeisen hyvin viihtynyt, kaunis ja hymyileväinen seuralainen näytti huomattavasti entistä Kalifornian kuvernooria nuoremmalta. Salaperäinen illallinen todistanee Schwarzeneggerin aloittaneen uuden elämän ja päässeen viimeinkin yli taannoisesta avioerostaan.

TMZ-julkaisun mukaan Terminaattorina aikoinaan tunnetuksi tullut toimintatähti haikaili pitkään takaisin ex-vaimoaan Maria Shriveria. Useista yrityksistä huolimatta pariskunnan yhteiselo oli ryvettynyt pettämiskohussa korjauskelvottomaan kuntoon. Arnold Schwarzenegger kertoi kirjassaan, että yksi suurimmista eroon johtaneista syistä oli hänen avioliiton ulkopuolisen lapsensa paljastuminen Maria-vaimolle.