Kaija Koo paljasti: ”En kuuntele omaa musiikkiani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Kaija Koo nähtiin eilen juhlimassa Emma Gaalassa, jossa jaettiin palkintoja vuoden 2012 menestyksekkäimmällä suomalaisella musiikille ja sen tekijöille. Stara tapasi Kaijan, joka paljasti samalla mitkä omista kappaleista ovat lähellä sydäntä.

– Kyllä mä tykkään aina viimeisistä mitä mä oon tehnyt. Mä en kuuntele omaa musiikkiani, Kaija Koo kertoi Staralle.

– Mä tein vuosi sitten konserttikiertueen, niin silloin oli tosi hullua kuunnella omia kappaleita. Mä olin, että ”Oonks mä tällaisia tehnyt?”. Niistä tuli tosi paljon muistoja mieleen. En osaa sanoa suosikkia.

Kerroimme jo aiemmin kuinka Kaija Koo kertoi samalla, että Vain elämää -konserttisarja ei missään nimessä tule enää jatkumaan. Hänen mukaansa ohjelman tähdet keskittyvät nyt omaan musiikkiinsa ja uraansa.