P. Diddy paljasti: ”Olin sängynkastelija”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, nimettiin tänä vuonna Forbes-talouslehden listauksessa maailman rikkaimmaksi räppäriksi jo toista kertaa peräkkäin. Rahasta miehellä ei siis ole pulaa, minkä voi todistaa esimerkiksi taannoin julkaistuissa paparazzikuvissa, joissa hän lomailee superjahdilla Karibialla.

Supertähti ei kuitenkaan pelkää paljastaa asioita menneisyydestä, joita jotkut voisivat pitää noloinakin. Hän kertoi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa olleensa lapsena sängynkastelija. Syyksi P. Diddy sanoo Kool-Aid -mehun, jota räppäri kulutti runsaasti.

– Kaadoin mehuun aina runsaasti sokeria. Sen lisäksi, että hypin sen vuoksi seinillä, olin sängynkastelija, P. Diddy tunnustaa.

– Päätin ottaa tehtäväkseni lopettaa sängyn kastelemisen. Ensimmäinen kerta, kun olin yökylässä enkä kastellut sänkyäni, tuntui elämäni parhaalta päivältä. Nykyinen ”swagini” johtuu siitä, että lopetin sängyn kastelun, räppäri paljastaa.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.