Keshia Knight Pulliam kuvattiin uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta The Bill Cosby Show -ohjelmasta aikoinaan lapsitähtenä tunnetuksi tullut Keshia Knight Pulliam on nykyisin 34-vuotias kaunotar. Kiltin pikkutyttö Rudy Huxtablen televisiorooli on jäänyt jo kauas taakse. Nyt Pulliam nähdään mallikuvissa.

Taannoin Pulliamilla työsti Kaseem Penn -poikaystävänsä kanssa Keshia and Kaseem -nimistä realitysarjaa, jossa seurattiin rikkaan ja kuuluisan entisen lapsitähden ja hänen poikaystävänsä elämää. Parhaillaan Keshia kuvaa Splash-kisailuohjelmaa yhdessä muiden julkkistähtien kanssa.Kuva: Splash

Muutama vuosi sitten Keshia Knight Pulliam nousi otsikoihin, kun hän juhli 30-vuotispäiväänsä railakkaasti Las Vegasissa. Neitokainen muiden muassa tanssi vähäpukeisena ravintolan pöydällä ja kumosi drinkkejä toisensa perään. Mukana myös Keshian poikaystävä, jonka kanssa neitokainen ”sheikkasi bootya” villisti tanssilattialla.