Michael Jordanilla salattu lapsi – poika esiintyy YouTubessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman kaikkien aikojen parhaana koripalloilijana pidetty Michael Jordan tunnetaan urheilu-uransa lisäksi myös bisnesmiehenä. Nyt on paljastunut, että Jordanilla on myös salattu lapsi.

Legendaarinen koripalloilija on TMZ-sivuston mukaan 16-vuotiaan Grant Pierce Jay Jordan Reynoldsin biologinen isä. Poika tunnetaan myös nimellä Taj Jordan. Nuoren miehen äiti Pamela Smith väittää harrastaneensa seksiä Michael Jordanin kanssa vuonna 1995 ja tulleensa silloin raskaaksi. Taj syntyi 1996.

Michael Jordana oli pojan alullepanon aikaan naimisissa Juanita Vanoyn kanssa. Pamela vaatii Michael Jordania kuitenkin isyystestiin, joka naisen mukaan todistaa väitteet oikeaksi. Pamela tulee vaatimaan poikansa täyttä huoltajuutta ja vaatii isää hoitamaan asianmukaiset elatuskulut ja sairausmaksut.

Taj julkaisi aiheesta videon YouTubeen jo joulukuussa. Videolla hän paljastaa Michael Jordanin olevan hänen oikea isänsä. Videota on kommentoitu ahkerasti ja suurin osa katsojista näyttää tuomitsevan Jordan Juniorin tempauksen. Michael Jordanin on määrä mennä huhtikuussa naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, huippumalli Yvette Prieton kanssa.

49-vuotias Michael Jordan lopetti peliuransa NBA-liigassa vuonna 2003. Nykyään hän omistaa muun muassa Charlotte Bobcats -koripallojoukkueen, jonka pelimenestys on ollut surkea. Jordanin tiedetään tienaavan vuodessa kymmeniä miljoonia dollareita arvokkailla mainosdiileillään. Tähti on nähty muun muassa Nike-merkin mallikasvona. Huippupelaaja on kokeillut siipiään myös näyttelijänä, sillä hän tähditti vuonna 1996 julkaistua Space Jam -perhe-elokuvaa.