Teresa Giudicen hämmentävät perhekuvat – bikineissä vedenpinnan alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Teresa Giudice ei ole tullut vielä kovinkaan tunnetuksi suomalaisten televisiokatsojien keskuudessa, mutta Yhdysvalloissa hänet on nähty jo useissa realitysarjoissa. Parhaiten hänet muistetaan New Jerseyn täydelliset naiset -sarjasta.

Nyt Teresa Giudice on julkaissut hieman erikoisempia perhekuvia, joissa perhe poseeraa kameralle uima-altaan vedenpinnan alla. Kuvat on ikuistettu perheen lomamatkalla Dominikaanisessa tasavallassa sijaitsevassa Punta Canassa, jossa perhe nautiskelee The Majestic Resortin annista.

40-vuotias Teresa Giudice on amerikkalainen televisiojulkkis, joka tunnetaan parhaiten The Real Housewives of New Jersey -realitysarjasta. Sen lisäksi hän on muun muassa kisannut Donald Trumpin Diili-ohjelman julkkisversiossa ja kirjoittanut hitiksi nousseen kokkauskirjan. New Jerseyn Towacosa asuvalla Giudicella on aviomiehensä kanssa neljä tytärtä.