Holly Madison aikoo syödä istukan synnytyksen jälkeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkismaailmassa leviää aika ajoin ällöttäviäkin villityksiä, joista viime aikaisimmat ovat liittyneet istukoihin. Mad Men -tähti January Jones kertoi esimerkiksi vastikään syöneensä oman istukkansa synnytyksen jälkeen. Nyt myös Playboy-kaunotar Holly Madison aikoo tehdä saman.

Neitokainen paljasti juuri, että hänen istukastaan tehdään pillereitä synnytyksen jälkeen. Tämä tapahtunee varsin pian, sillä Madisonin laskettu aika on ensi kuussa. Julkkiskaunotar aikoo käyttää omaa istukkaansa selvitäkseen paremmin synnytyksen jälkeisestä ajasta.

– Tämä voi kuulostaa ällöttävältä, mutta aion muuttaa istukkani pillereiksi, joita voin ottaa synnytyksen jälkeen. Olen kuullut, että se auttaa naisia toipumaan nopeammin synnytyksestä, ja haluan toipua niin nopeasti kuin mahdollista, kertoi Holly Madison Celebuzz-sivuston blogissaan.

Istukka puhdistetaan, keitetään ja kuivataan, minkä jälkeen siitä tehdään syötäviä kapseleita. Osa naisista syö vitamiinipitoiset pillerit paljaaltaan, osa sekoittaa ne ruoan sekaan. Niiden sanotaan auttavan synnytyksen jälkeiseen masennukseen.

Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.