Kourtney Kardashian esitteli upean bikinikroppansa – 20 kiloa katosi hetkessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien julkkisperhe on noussut erääksi Amerikan seuratuimmista klaaneista eikä vähiten sen kuvankauniin jälkikasvun takia. Realitytähti Kourtney Kardashianin elämää on seurattu tiiviisti viime vuosina.

33-vuotias tähti synnytti äskettäin toisen lapsensa ja pudotti 20 raskauskiloa nopeasti. Penelope-tyttären tuore äiti on nyt ikuistettu Meksikon lomalla, jossa Kourtney viihtyi rannalla perheensä kanssa. Neitokainen näytti olevan varsin timmissä kunnossa ja esitteli upeaa vartaloaan bikiniasuissa. Myös hänen kumppaninsa Scott Disick esitteli päivettyneen rantakroppansa paparazzeille.

Kourtney Kardashian sai Mason-esikoispoikansa joulukuussa vuonna 2009. Synnytyksen jälkeen äiti aloitti tiukan kuntokuurin ja onnistui saamaan vartalonsa takaisin mallinmittoihin lyhyessä ajassa. Neitokainen paljasti kuntoilunsa ja laihtumisensa salat Shape-lehdelle. Kaunottaren ja hänen kumppaninsa Scott Disickin on-off-suhdetta on seurattu tiiviisti viihdelehdissä ja heidän realityohjelmassaan.