Lucy Pinder teki sen taas – ei kykene piilottelemaan muotojaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuteen pyrkii jatkuvasti muodokkaita kaunottaria, jotka keräävät ihailijoita paljastelemalla kurvejaan viihdealan julkaisuissa. Brittiläinen kolmossivun tyttö Lucy Pinder kertoi taannoin haaveilevansa lesboseksistä Megan Foxin kanssa.

Nyt 29-vuotias Lucy Pinder poseeraa uusimmassa Loaded-miestenlehden kannessa varsin rintavana. Uskonnollishenkisessä otoksessa neitokainen nähdään risti kädessään hyvin avonaisessa valkoisessa kaavussa, joka tuo hänen suurikokoisen rintamuksensa huomion keskiöön.

lucypinder04032013

Englantilainen Lucy Pinder tunnetaan erityisesti mallina ja kolmossivun tyttönä. Vuonna 2005 uimarannalta malliuralle löydetty Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä.