Tom Cruise palkkasi tyttärellen kaksoisolennon – paparazzi paljasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tom Cruisen ja Katie Holmesin Suri-tytär on tätä nykyä miltei yhtä kuuluisa kuin vanhempansa. Suri käy kallista yksityiskoulua ja nauttii muutenkin luksuselämään kuuluvista huippueduista. Tuoreimman kohuväitteen mukaan Surilla on kaksoisolento paparazzien ja liian innokkaiden fanien harhauttamista varten.

Viime viikonloppuna yritetty harhauttaminen meni kuitenkin mönkään, sillä tarkkasilmäiset valokuvaajat huomasivat median huiputusyrityksen nopeasti. Toisessa Cruisen väestä napatussa kuvassa Suri-tytöksi väitetyllä lapsella on pinkki pipo, toisessa kuvassa sama pipo on valkoinen. Muuten kuvissa olevilla tytöillä on täysin identtiset vaatteet toppatakkia ja Uggseja myöten.

Koska tytöt nousivat täysin samasta autosta, ei kyseessä voi olla kuin Suri ja hänen kaksoisolentonsa, TMZ raportoi. Vai pukeutuuko hyvin paljon Surilta näyttävä tyttö sattumalta vain lähes täysin samanlaisiin vaatteisiin, kuten vaikkapa bestikset tekevät?

Kuusivuotiaan Suri-tyttären kerrotaan opettelevan hulppeassa yksityiskoulussaan jo toista kieltään, ja pikkuneito treenaakin paraikaa kiinan kielen alkeita. Cruise ja Holmes maksavat yli 32.000 euroa vuosimaksua silmäteränsä manhattanilaisesta opinahjosta. Monikulttuurinen koulu antaa julkkismaailman tyylikkäimmäksi lapseksikin valitulle Surille tulevaisuudessa paljon mahdollisuuksia edetä haluamalleen työuralle.