Jessica Jane Clement häämatkalla: Bikineissä luksusrannalla Dubaissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement yrittää parhaillaan saada jalansijaa myös Yhdysvalloissa, mutta kovin suurta menestystä hän ei ole vielä saavuttanut. Jessica on kuitenkin nykyisin usein paparazzien tähtäimissä.

Viime aikoina Jessica Jane Clement on ikuistettu jättirintoineen topless-kuvien lisäksi myös bikineihin sonnustautuneena. Nyt asuna on jälleen bikinit, mutta maisemat ovat vaihtuneet. Jessica Jane Clement viettää nimittäin parhaillaan häämatkaansa yhdessä miehensä Lee Staffordin kanssa Dubaissa. Pari kuvattiin maineikkaan luksushotellin rannalla.

26-vuotias Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä brittikomediassa Doghouse. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.