Georgia May Jagger rohkealla mainosvideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin tytär Georgia May Jagger nousi otsikoihin pari vuotta sitten poseeraamalla 18-vuotiaana yläosattomissa farkkumerkin mainoskuvissa. Myös mallina työskennelleen Georgian sisko Lizzie on nähty alastonkuvissa.

Rokkarin tytär on jälleen kohahduttanut esiintymällä varsin vähissä vaatteissa. Georgia Jagger nähdään Just Cavalli -hajuvesimerkin tuoreessa, rohkeassa mainosvideossa, jossa kaunotar viettelee Marlon Teixieiran esittelemän miehen ja riisuu vaatteitaan tämän edessä. Lopuksi kiihkeä pari päätyy yhdessä sänkyyn.

20-vuotias Georgia Jagger sai jo 18-vuotiaana kiinnityksen brittiläisen Hudson Jeans -vaatemerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Kyseessä on farkkumerkki, jonka mainoskuvissa teinitähti nähtiin yläosattomissa vain kyseisiin farkkuihin sonnustautuneena. Georgia May Ayeesha Jagger on Mick Jaggerin ja hänen entisen mallivaimonsa Jerry Hallin tytär. Hän on ehtinyt lyhyellä urallaan poseerata jo muiden muassa Vogue ja Vanity Fair -lehtien kansikuvissa sekä Versacen mallina.