Matti Nykänen kiistää lehtien kohuväitteet: ”Mulla ei ole suhdetta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mäkihyppääjä Matti Nykänen on tänään ollut otsikoissa, sillä lehtitietojen mukaan hänellä olisi jo uusi suhde nuoren kaunottaren kanssa. Tänä iltana Hjallis Harkimon vieraana oleva Nykänen kuitenkin kiisti itse lehtiväitteet jyrkästi.

– Mulla ei ole suhdetta. Kyllähän mä ravintolassa olin ja sieltä tuli satoja kuvia. Annoin mä suutelukuvankin, mutta se ei tarkoita, että mulla olisi suhde tai että mä menisin kihloihin tai naimisiin. Suhde alkaa vasta kuukausien päästä voiaan puhua uudesta suhteesta, Nykänen kertoi Hjallikselle.

Matti Nykänen on vuosien varrella aiheuttanut kohua myös keikoillaan, kun hänen esiintymisensä eivät sujuneet takavuosina aivan parhaalla mahdollisella tavalla. Nykyisin meno on hieman toista.

– Mulle on hyvin tärkeää, että hoidan homman hyvin ja teen työni täydellisesti. Ei yleisö tule enää katsomaan sitä kännistä Mattia, joka oli siellä lavalla 10 vuotta sitten. Keikat hoidetaan selvin päin, Matti Nykänen kommentoi nykyistä menoaan.