Mies pelkäsi tyttöystävän raivoa – valehteli tulleensa siepatuksi

Lifestyle · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin texasilaisesta miehestä, joka valehteli poliiseille joutuneensa ryöstön kohteeksi. Syynä keksitylle rikostarinalle oli se, ettei mies halunnut myöntää vaimolleen tuhlanneensa veronpalautuksensa strippiklubilla.

Nyt toinen yhdysvaltalainen mies on jäänyt kiinni hieman samanlaisesta tapauksesta. Newyorkilainen Rahmel Wallace ilmoitettiin noin kaksi viikkoa sitten kadonneeksi. New York Post -lehden mukaan viranonomaiset löysivät miehen myöhemmin muutaman korttelin päästä kotoaan.

Wallacen suu, kädet ja jalat olivat ilmastointiteipillä sidottuina, ja hän väitti tulleensa sinisellä pakettiautolla liikkuneiden miesten sieppaamaksi. Poliisit alkoivat kuitenkin epäillä Rahmel Wallacen kertomusta. Syynä epäilykselle oli esimerkiksi se, että ilmastointiteippirulla oli vielä roikkunut hänen ranteistaan löytöhetkellä.

Lopulta Wallace paljasti keksineensä koko sieppaustarinan. Syyksi mies ilmoitti sen, että pelkäsi tyttöystävänsä raivoa jätettyään kertomatta minne oli kadonnut. 36-vuotias Rahmel Wallace pidätettiin, ja nyt häntä syytetään viranomaisille valehtelusta. Mies on poliisin vanha tuttu, sillä hän aikaisemmin joutunut pidätetyksi esimerkiksi varkaudesta, pahoinpitelystä ja huumausainarikoksista.

– Hän on täysi typerys. Tämä oli raukkamainen yritys valehdella hänen tyttöystävälleen, viranomaislähde kommentoi New York Post -lehdelle.