Nina Agdal keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal on parhaillaan kovassa nosteessa malliurallaan. Hän liittyi vastikään kovien kaunotarten Kate Uptonin ja Kim Kardashianin seuraan esiintymällä heidän laillaan Carl’s Jr. /Hardee’s -ravintolaketjujen televisiomainoksessa.

Nyt vaalea mallikaunotar on ikuistettu Aerie-uimapukumerkin mainoskuviin. Hänet nähdään otoksissa yksivärisissä ja raidallisissa bikineissä, jotka tuovat esille mallineidon timmin vartalon. Naapurintyttömäinen Nina todistaa kuvilla olevansa yksi tämän hetken kuumimmista mallikaunottarista.

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.