Spermapilalla karu lopputulos – teinityttö luuli kosteusvoiteeksi

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kauniit neitokaiset saavat silloin tällöin salaisia ihailijoita, jotka voivat esimerkiksi lähettää lemmekkäitä viestejä ja kukkia työpaikalle. Joskus ihailija voi ottaa kuitenkin ronskimman otteen ja antaa paljon intiimimmän lahjan.

Nyt kiinalainen opiskelijatyttö on järkyttynyt saatuaan salaiselta ihailijalta pullotettua miehen siemennestettä. Neitokainen ei heti ymmärtänyt kyseessä olevan miehistä lemmennestettä, joten hän levitti ainetta kasvoilleen luullen sen olevan kosteusvoidetta.

19-vuotias Zeng Lin oli levittänyt jo puolet pullon sisällöstä kasvoilleen, kun tajusi sen oudon hajun. Tytön kämppäkaveri varmisti, että kyseessä oli miehen spermaa. The Sun -lehden mukaan ihailija, 22-vuotias Gou Wen, on saatu kiinni. Hän joutuu nyt maksamaan 300 dollarin, eli 240 euron, korvauksen ällöttävästä tempauksestaan.

– Tein sen, koska ajattelin, että se on äärimmäinen tapa kertoa rakkaudestani, kerrotaan miehen sanoneen lehden haastattelussa.