Vin Diesel on jäätävä lihaskimppu – piti kissapedonkin aisoissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen elokuvatähti Vin Diesel muistetaan monista räiskyvistä toimintapätkistä. Äskettäin mies antoi faneilleen Facebook-sivuillaan ikimuistoisen ystävänpäivälahjan, ja lauloi heille Rihannan Stay-kappaleen.

45-vuotias Vin Diesel on nyt hemmotellut ihailijoitaan eräällä Facebook-sivustolle lisäämällään otoksella, jossa näyttelijä nähdään ilman paitaa leopardin kanssa. Toimintatähti poseeraa eräässä valokuvaussessiossa hyvinmuodostuneiden lihaksiensa kanssa pidellen toisella kädellään kissapetoa hihnassa kiinni.

Kuva: Facebook, Vin Diesel
Kuva: Facebook, Vin Diesel

Rihannan ja Vin Dieselin tiet ovat kohdanneet aiemminkin, sillä laulajattaren huhuttiin äskettäin tähdittävän näyttelijäkomistuksen kanssa tulevaa Fast and Furious -elokuvaa. Rihannalle kaavaillun roolin vei kuitenkin viime hetkellä brittilaulajatar Rita Ora. Suositun elokuvasarjan kuudes osa saa maailmanensi-iltansa toukokuussa.