Mies Facebook-tempauksessaan: ”Charlie Sheen on isäni” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen sai aikoinaan näyttävät potkut Miehen puolikkaat -sarjasta ja sai 100 miljoonaa dollarin korvaukset. Nykyisin hän tähdittää Anger Management -televisiosarjaa.

Charlie Sheenistä tulee pian isoisä, sillä hänen 28-vuotias Cassandra-tyttärensä on raskaana. Nyt Cassandra on nettiväitteiden mukaan saanut mahdollisesti uuden velipuolen, sillä 22-vuotias Sverre Willumsen -niminen nuori mies väittää Facebookissa Sheenin olevan hänen isänsä.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Mies julkaisi yhteisöpalvelussa kuvan, jossa hän kertoo lentoemäntänä työskennelleen äitinsä tulleen raskaaksi Sheenin kanssa harrastetun seksin jälkeen. Hän lupaa vaatia DNA-testiä, mikäli saa statukselleen 100.000 tykkääjää. Kyse voi hyvinkin olla pelkästä nettitempauksesta, mutta miehen Facebookissa julkaisemissa kuvissa on toki havaittavissa hienoista yhdennäköisyyttä supertähteen.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook