Amanda Bynesin erikoinen muodonmuutos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Amanda Bynes oli taannoin vielä kovassa nousussa oleva Hollywood-tähti, kunnes joutui rappiolle. Sittemmin tähti on herättänyt kohua esimerkiksi haukkumalla musiikkimoguli Jay-Z:tä rumaksi.

Ensi kuussa 27 vuotta täyttävä Amanda on jälleen ihmetyttänyt uusimmilla Twitter-poseerauksillaan. Sosiaaliseen mediaan äskettäin paluun tehnyt näyttelijätär julkaisi esimerkiksi otoksen, jossa hänet nähdään punaisessa pipossa, peruukissa ja vahvassa meikissä lähes tunnistamattomana.

Seuraajille jäi epäselväksi, mitä neito yritti oikeastaan kuvalla ilmaista. Bynes nähtiin myös muissa kuvissa erilaisissa blondiperuukeissa.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.