Ashley Tisdale ei häpeillyt pakaroitaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale on viime aikoina jälleen aktivoitunut julkkisrintamalla. Hän erosi taannoin tuottaja Scott Speeristä, ja viime viikkoina kainalossa on ollut jo uusi rakas.

Nyt Ashley Tisdale on viettänyt viime päivät Meksikossa yhdessä uuden poikaystävänsä Christopher Frenchin kanssa. Eilen pari kuvattiin kuitenkin jo Havaijilla nauttimassa meren aalloista, ja päähuomio kiinnittyi erityisesti Ashleyn timmiin bikinivartaloon.

27-vuotias Ashley Tisdale nähdään ensi vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, jonka kuvaukset alkavat kesällä. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Neljässä Scary Movie -elokuvassa nähty Anna Faris ei huhujen mukaan tule tähdittämään viidettä osaa.