Miten ihmeessä tämä otsikko päätyi sanomalehteen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa lehdissä kerätään muissa lehdissä nähtyjä hauskoja sattumuksia ja sanaleikkejä, jotka usein ovat jollain tasolla kaksimielisiä. Sanomalehdessä otsikot käyvät yleensä useiden henkilöiden kautta ennen lehteen painamista, mutta eivät ilmeisesti aina.

Kuva: The Free Press of Mankato
Kuva: The Free Press of Mankato

Nyt verkossa leviää minnesotalaisessa The Free Press of Mankato -lehdessä julkaistu hieman poikkeuksellisella tavalla kyseenalainen graafinen sanaleikki, joka ei lopulta auennutkaan aivan kaikille lukijoille.

Siinä nimittäin oli tarkoitus esittää greippiä tarkoittava sana ”grapefruit” siten, että g-kirjaimen tilalla olisi hauskasti greipin lohkon kuva. Tulos ei kuitenkaan ollut aivan odotettu, ja sillä greippilohko jäi monilta huomaamatta.