Netti-ilmiön loppu? Simpsonien Harlem Shake televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkojen suosituin netti-ilmiö on ollut niin sanottu Harlem Shake, jonka pohjalta on julkaistu jo tuhansia videoita. Ilmiö nousi nopeasti, mutta on ilmeisesti laskemassa yhtä nopeasti. Videoita ilmiö on kuitenkin tuottanut jo kymmeniätuhansia.

Nyt ilmiön hiipumista ennusta myös Fox-kanavalla esitetty Simpsonien perheen Harlem Shake, jossa ensin tanssii Maggie, mutta lopulta koko piirretty perhe ystävineen irrottelee kaikille tutussa olohuoneessaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Harlem Shake -ilmiöllä ei ole ollut ainoastaan positiivisia vaikutuksia, sillä taannoin 15 kaivosmiestä irtosanottiin heidän kuvattuaan videon syvällä kaivoksessa. Lisäksi Yhdysvaltojen ilmailuviranomainen FAA tutkiii parhaillaan tapausta, jossa lentokoneessa kuvattiin Harlem Shake -video.