Apple Storessa odottamaton vitsaus – lapset virtsaavat design-tuoleille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Applella on todennäköisesti maailman tiukimmin brändätyt myymälät, jotka tunnetaan yleisesti pelkistetystä tyylikkyydestään. Kaupoissa on otettu huomioon myös lapset, joiden omassa lapsiparkissa on erityiset mustat pallomaiset design-tuolit.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Reddit-palvelussa itseään entiseksi Apple-myyjäksi väittävä nimimerkki Mister_Rabbit on paljastanut, että hänen tietojensa mukaan lapset rakastavat Apple Storen tuoleja hieman liiankin kanssa. He nimittäin virtsaavat joskus tuoleille.

Kuva: Reddit, Mister_Rabbit
Kuva: Reddit, Mister_Rabbit

– Ilmeisesti lapset ovat niin mukana peleissä, että he päättävät virtsata tuolilleen mieluummin kuin lopettaisivat sen mitä ovat tekemässä. Tuloksena on märkä pallotuoli. En olisi uskonut, että lapset tekevät niin, Mister_Rabbit kirjoitti.