Miss America ja Miss Hawaii bikineissä – eivät jääneet huomiotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneuskilpailujen kuningattarilla on usein hyvät mahdollisuudet lähteä luomaan uraa esimerkiksi mallina tai juontajana. Näin tapahtuu erityisesti Yhdysvalloissa, jossa missi-instituutio on vielä arvossaan. Hallitseva Miss America 2013 on Mallory Hytes Hagan.

Mallory Hytes Hagan ikuistettiin eilen paparazzikuviin Havaijilla, jossa hän lomaili rannalla bikineissä yhdessä ystävänsä kanssa. Ystäväkin oli missi, sillä hän oli Miss Hawaii 2012 Skyler Kamaka.

24-vuotias Mallory on aiemmin kruunattu Miss New Yorkiksi, Miss New York Cityksi, Miss Manhattaniksi ja Miss Brooklyniksi. Vaaleaverikkö on alunperin kotoisin Alabamasta. Miss Amerikkana Mallory Hytes Hagan on kertonut haluavansa toimia lasten seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan.