Will Smith yllätti esiintymällä koulussa – näin oppilaat riehaantuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Will Smith tunnetaan elokuvauransa lisäksi rap-artistina. Miehen ura lähti nousukiitoon jo 1990-luvun alussa menestyksekkään Bel Airin prinssi -sarjan myötä. Seuraavaksi Smith nähdään valkokankailla kesäkuussa ensi-iltansa saavassa After Earth -tieteiselokuvassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Will Smith on nyt yllättänyt erään lontoolaisen koulun opiskelijat. Mies teki nimittäin yllätysvierailun St. Martinin koulussa ja esitti oppilaille muun muassa Bel Airin prinssi -sarjan tunnuskappaleen. Se vetosi nuoriin oppilaisiin vielä 20 vuotta sarjan ensiesityksen jälkeenkin.

Yahoo News -verkkosivuston mukaan Will Smith halusi nähdä ”todellista” Lontoota vieraillessaan kaupungissa, ja niinpä hänelle esiteltiinkin muiden kohteiden lisäksi paikallista koulua.

Will Smith on nähty valkokankaalla menestyselokuvissa, kuten Bad Boys, Independence Day ja Men In Black. Hän on myös julkaissut lukuisia rap-albumeita. Smith on naimisissa näyttelijätär Jada Pinkett-Smithin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta Jaden ja Willow, jotka ovat molemmat kokeilleet siipiään jo viihdemaailmassa. Smithillä on myös Willard-niminen poika aiemmasta avioliitostaan Sheree Smithin kanssa.