Alessandra Ambrosio antoi parastaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailman upeimmat kaunottaret esiintyvät aika ajoin eksoottisisssa kohteissa kuvatuilla mainosvideoilla ja -kuvissa. Eräs kuuluisimmista mallitähdistä on Victoria’s Secret -alusvaatemerkin enkeli Alessandra Ambrosio.

Nyt Alessandra on esitellyt huikeaa bikinivartaloaan Malibun rannalla Kaliforniassa. Kuvaukset olivat otoksista päätellen sensuellit, eikä niistä puuttunut seksiä. Neitokainen nähtiin otoksissa flirttailemassa kameralle mustissa bikineissä.

31-vuotias Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.