Kelly Osbourne pääsi sairaalasta – sai terveen paperit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kelly Osbourne sai viime viikolla äkillisen sairauskohtauksen Fashion Police -ohjelmansa kuvauksissa Los Angelesissa. Lääkärit epäilivät aluksi julkkistähden sairastavan epilepsiaa. Nyt 28-vuotias neito on kuitenkin jo vapautettu sairaalasta.

Kelly pääsi kotiin viisi päivää sairaskohtauksen jälkeen, ja hän sai onnekseen terveen paperit. Daily Mail -lehden mukaan lääkärit eivät ole osanneet määritellä, mikä aiheutti Osbournen poikkeuksellisen romahduksen.

Hän aikoo kuitenkin palata tällä viikolla takaisin töihin ja jatkaa elämäänsä normaaliin tapaan. Maanantaina tähden Sharon-äiti kertoi tyttärensä olevan lääkityksellä. Kotiin palattuaan Kelly ehti jo kirjoittaa auttajilleen viestin Twitter-palvelussa.

– Kiitos Cedars Sinai -sairaalan lääkäreille ja hoitajille, kun saitte minut niin hyvään kuntoon, pääsin kotiin. On ihana olla sängyssä, kertoi Kelly Osbourne seuraajilleen.

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne on ollut jo pidemmän aikaa suhteessa vegaanikokki-poikaystävänsä Matthew Mosshartin kansssa. Taannoin neito paljasti toivovansa, että hän pääsisi pian naimisiin. Kelly Osbourne kirjautui vuonna 2004 vieroitushoitolaan Kalifornian Malibussa, koska oli riippuvainen kipulääkkeistä.