Yläosaton Kate Moss vaarantaa liikennettä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien a-sarjaan vuosikymmeniä lukeutunut Kate Moss tunnetaan villistä elämäntyylistään ja ikonisista poseerauksistaan. X Factor -menestyssarjan takana oleva Simon Cowell kertoi hiljattain haluavansa Katen stailaamaan ohjelmansa kilpailijoita.

Parhaillaan Kate Moss nähdään New Yorkin katukuvassa hieman poikkeuksellisen kokoisena. Hän nimittäin tähdittää yläosattomissa valtavaa Stuart Weitzman French Cuffin mainosjulistetta SoHon alueella.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

38-vuotias Katherine “Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle. Hän meni taannoin naimisiin rokkari Jamie Hincen kanssa.